FOTO

Med over 10 års erfaring bak kamera har jeg opparbeidet meg en kompetanse innen de fleste sjangre. Gjennom mitt virke som frilansfotograf innen presse har jeg vært innom det som kan tenkes av oppdrag.

Eventer og kulturarrangementer
Vi har lang erfaring fra dokumentering av eventer som blant annet festivaler, konserter, teateroppsetninger, konferanser og seminarer. Vi fotograferer det som skjer både på scenen, blant publikum og stemnings-,  miljø- og detaljbilder.

Vi kan også fotografere fester, kick-off, lanseringer, kundearrangementer, nyåpninger. Ønsker du fotografering på rød løper eller ved egen fotovegg er dette selvfølgelig også mulig.

Bedrift
Mange bedrifter har ofte få bilder til å bruke på nettsidene, i sosiale medier eller markedsføring. Vi kan bistå med å ta bilder av ansatte i arbeidssituasjoner eller mer rene portretter, produktfoto, miljøbilder av lokaler, produksjon eller utstyr, detaljbilder, pågående prosjekter eller lignende.

Presse og magasiner
Med bred erfaring innen presse og dokumentarfoto har vi opparbeidet en allsidig og variert erfaring. Vi har levert bilder til media og magasiner i lang tid. I mange tilfeller må man også kunne levere raskt, noe som gjør at man legger til seg raske og effektive arbeidsmetoder.

DRONE

Bruk av drone til foto og video åpner for nye muligheter og gjør det mulig å lettere få oversiktsbilder og komme lettere til på normalt utilgjengelige steder. Det å kunne gå fra nærbilde til oversiktsbilde (eller motsatt) og blande dronebilder med foto og video fra håndholdte kameraer gir flere spennende muligheter.

Få et nytt perspektiv med unike still- eller levende dronebilder av eiendom, bolig, eventer, landskap, inspeksjoner eller andre ønsker. 

TN Media er medlem av bransjeorganisasjonen UAS Norway og har vært godkjent av Luftfartstilsynet siden 2013, og har nå en lisens i klassene A1-A3 og godkjente forsikringer. Vi har flydd på oppdrag for blant andre media, næringsliv, private og nødetater, og har god erfaring i bruk av drone.

VIDEO OG STREAMING

Video og spesielt live streaming er mer populært enn noen gang. Direktesendt video er en fin måte å dele ditt innhold på. Det kan være alt fra presentasjoner, møter, foredrag og konferanser til konserter, sportsarrangementer eller begravelser. Det meste kan sendes direkte, enten som en åpen stream som alle har tilgang til, eller bak en innlogging hvis man ønsker at kun noen få skal ha tilgang til streamen.

Ved å benytte ett kamera kan man lage veldig enkle produksjoner, eller man kan legge til flere kameraer og ha flere vinkler å bytte mellom. Man kan også legge til grafikk som logo og navn. Stillbilder, videoklipp eller slides kan legges inn under streaming eller redigeres inn i opptaket i ettertid.

Det er også mulig å ta opp uten å sende direkte, for arkivering eller publisering på et senere tidspunkt.  Direktesendingen eller opptaket kan deles på deres egen nettside, facebookside eller annen tjeneste. Etter at live-streamingen er ferdig kan opptakene ligge tilgjengelige for nye og gamle seere på Facebook, YouTube eller deres egen nettside, slik at man kan se sendingen når det passer, og kunne ha mulighet til å spole frem og tilbake i opptaket.

Vi jobber også med videoproduksjoner som er ment for andre plattformer enn live streaming, og har levert blant annet musikkvideoer, dokumentarer, informasjonsfilmer, promoteringsvideoer og presentasjoner. Som godkjent droneoperatør har vi også mulighet til å filme fra luften og blande inn dette med klippene fra håndholdte eller monterte kameraer.

KONTAKT

TN Media
Brusemyrtoppen 8 B
1739 Borgenhaugen

© 2023 TN Media
post@tnmedia.no
992-342-315-MVA